Προμηθευτές

Κανένας προμηθευτής

Κωδικός: B106

Talan Forward S3 B106

Το μποτάκι ασφαλείας Talan S3 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας δέρμα με προστατευτικό δακτύλων και πέλματος από ατσάλι αντοχής 200 J. Έχει χρώμα μαύρο με πορτοκαλί σόλα. Έχει εξαιρετική αντοχή σε δύσκολες συνθήκες, είναι αντιστατικό και αδιάβροχο. Η αντιολισθητική και αντιστατική αερόσολα από PU δυο πυκνοτήτων, το καθιστά ανθεκτικό σε λάδια και...

Τιμή 35,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: EMAX32

Black & Decker EMAX32 Μηχανή Γκαζόν Ηλεκτρική

Προδιαγραφές ·         EdgeMax: για κοπή κοντά στις άκρες. ·         E-Drive: σύστημα κοπής υψηλής ροπής & απόδοσης για γρήγορη κοπή σε ψηλό και υγρό γκαζόν. ·         Χωρητικότητα κάδου συλλογής χόρτου 35L για μεγαλύτερη συλλογή χόρτου και λιγότερο χρόνο αδειάσματος. ·         Η πιο ελαφριά χλοοκοπτική μηχανή της B&D. Εύκολη στη χρήση με...

Τιμή 103,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Karcher

Η Kärcher μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα ακόμα επιτυχημένο οικονομικό έτος. Για άλλη μια φορά, η οικογενειακή αυτή εταιρεία κατόρθωσε να ολοκληρώσει το έτος με κύκλο εργασιών-ρεκόρ, δημιουργώντας πολυάριθμες θέσεις εργασίας και αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς που κατέχει παγκοσμίως. Με 2,12 δισ. ευρώ, ο κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων τεχνολογίας καθαρισμού παγκοσμίως κατέγραψε τον υψηλότερο κύκλο εργασιών στην ιστορία της εταιρείας και, πουλώντας 12,72 εκατομμύρια προϊόντα, τις υψηλότερες πωλήσεις.

Εκτός από την εστίαση στις ανάγκες των πελατών μας με περισσότερα από 50.000 σημεία εξυπηρέτησης παγκοσμίως που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη παροχή προϊόντων, η καινοτομία αποτέλεσε και πάλι τον σημαντικότερο παράγοντα ανάπτυξης: το 90 % των προϊόντων της Kärcher δεν ξεπερνούν σε ηλικία τα πέντε έτη. Μόνο πέρυσι η εταιρεία υπέβαλε αίτηση για 58 νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και κυκλοφόρησε πάνω από 120 καινούρια προϊόντα στην αγορά.

Το 2014, η Kärcher υποστήριξε για άλλη μια φορά πολλές φιλανθρωπικές, κοινωνικές και πολιτιστικές οργανώσεις σε αρκετές χώρες και επικεντρώθηκε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος. Η συνεργασία με τα παιδικά χωριά SOS και η συμμετοχή στο Δίκτυο του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ είναι δύο μόνο παραδείγματα. Η Kärcher συνέβαλε επίσης στη συντήρηση σημαντικών μνημείων με την τεχνολογία και την εξειδίκευσή της: Οι ομάδες της Kärcher καθάρισαν το εθνικό μνημείο της Ινδονησίας «MONAS», στη Τζακάρτα, και την πρώτη τεχνητή πίστα πάγου στο Königssee, στη Γερμανία.

Μετά από εκτεταμένες δοκιμές καθαρισμού σε Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς στη Γερμανία, ο καθεδρικός του Άαχεν επελέγη για να καθαριστεί από την Kärcher στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος από κοινού με τη γερμανική Επιτροπή της UNESCO.

 

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

Ψάξτε ξανά αυτό που θέλετε να βρείτε

Ακολουθήστε μας στο Facebook