Προμηθευτές

Κανένας προμηθευτής

Κωδικός: B106

Talan Forward S3 B106

Το μποτάκι ασφαλείας Talan S3 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας δέρμα με προστατευτικό δακτύλων και πέλματος από ατσάλι αντοχής 200 J. Έχει χρώμα μαύρο με πορτοκαλί σόλα. Έχει εξαιρετική αντοχή σε δύσκολες συνθήκες, είναι αντιστατικό και αδιάβροχο. Η αντιολισθητική και αντιστατική αερόσολα από PU δυο πυκνοτήτων, το καθιστά ανθεκτικό σε λάδια και...

Τιμή 35,00 €
Σε απόθεμα

Κωδικός: EMAX32

Black & Decker EMAX32 Μηχανή Γκαζόν Ηλεκτρική

Προδιαγραφές ·         EdgeMax: για κοπή κοντά στις άκρες. ·         E-Drive: σύστημα κοπής υψηλής ροπής & απόδοσης για γρήγορη κοπή σε ψηλό και υγρό γκαζόν. ·         Χωρητικότητα κάδου συλλογής χόρτου 35L για μεγαλύτερη συλλογή χόρτου και λιγότερο χρόνο αδειάσματος. ·         Η πιο ελαφριά χλοοκοπτική μηχανή της B&D. Εύκολη στη χρήση με...

Τιμή 103,00 €
Σε απόθεμα
Όλα τα δημοφιλή προϊόντα

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Stanley

Από το 1843 τα εργαλεία STANLEY® βρίσκονται στη ζώνη και στα χέρια επαγγελματιών εργολάβων και καταξιωμένων ιδιοκτητών σπιτιού. Συνώνυμο με την ποιότητα, την αξιοπιστία, την καινοτομία και την αξία, το STANLEY είναι το πρώτο όνομα σε μετροταινίες και εμπιστεύεται παγκοσμίως για ακρίβεια και αξιοπιστία.

 

Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας για την αριστεία και αφιερωμένοι στη συνεχή δοκιμή, το σχεδιασμό και τη βελτίωση των προϊόντων μας για τη διασφάλιση της ποιότητας και της μέγιστης λειτουργίας. Η διατήρηση της στάσης μας ως του καλύτερου κόσμου σε αυτό που κάνουμε είναι ζωτικής σημασίας για εμάς και αυτό που περιμένετε από ένα όνομα όπως το STANLEY.

 

Για περισσότερα από 175 χρόνια, τα καινοτόμα προϊόντα μας βοήθησαν στην κατασκευή, επισκευή και προστασία του κόσμου μας. Σήμερα η κληρονομιά συνεχίζεται.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

Ψάξτε ξανά αυτό που θέλετε να βρείτε

Ακολουθήστε μας στο Facebook